CNN

En ce moment
06:00
CNN Newsroom (3h0min)

A roundup of the latest news and global events.

Encore 2h31min
Votre soirée
20:45
World Sport (15min)

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

21:00
CNN Newsroom with Rosemary Church (2h0min)

Live from Atlanta, Rosemary Church brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

23:00
Early Start (1h0min)

Get a jump on the day's news with Christine Romans and Laura Jarrett.

00:00
New Day (2h30min)

Alisyn Camerota and John Berman report the latest news and top stories.

Journée
00:00
New Day (2h30min)

Alisyn Camerota and John Berman report the latest news and top stories.

02:30
World Sport (30min)

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

03:00
First Move with Julia Chatterley (1h0min)

Get a head start on what's moving the business agenda with Julia Chatterley live from the floor of the New York Stock Exchange.

04:00
Connect the World (45min)

Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi, Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world.

04:45
World Sport (15min)

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

05:00
Connect the World (1h0min)

Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi, Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world.

06:00
CNN Newsroom (3h0min)

A roundup of the latest news and global events.

09:00
Amanpour (1h0min)

Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you.

10:00
The Lead with Jake Tapper (1h0min)

Jake Tapper covers all the day's top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture.

11:00
The Situation Room (2h0min)

Wolf Blitzer is in the command center for breaking news, politics and extraordinary reports from around the world.

13:00
Erin Burnett OutFront (1h0min)

Erin Burnett stays ahead of the headlines, delivering a show that's in-depth and informative.

14:00
Anderson Cooper 360 (1h0min)

Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news.

15:00
Cuomo Prime Time (1h0min)

Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world.

16:00
CNN Tonight with Don Lemon (2h0min)

A live hour of the day's biggest stories brought to you by host Don Lemon.

18:00
CNN Newsroom with John Vause (45min)

Live from Atlanta, John Vause brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

18:45
World Sport (15min)

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

19:00
CNN Newsroom with John Vause (1h45min)

Live from Atlanta, John Vause brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

20:45
World Sport (15min)

A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

21:00
CNN Newsroom with Rosemary Church (2h0min)

Live from Atlanta, Rosemary Church brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

23:00
Early Start (1h0min)

Get a jump on the day's news with Christine Romans and Laura Jarrett.

00:00
New Day (2h30min)

Alisyn Camerota and John Berman report the latest news and top stories.